очаквайте скоро ....

Some Alt Text

Диагностика на леки автомобили,камиони, автобуси и ремаркета

Some Alt Text

Ако вашият автомобил все още не е оборудван с тахограф, ние от Тахосет ще извършим цялостен монтаж и настройка на тахографска система спазвайки всички законови разпоредби и изисквания.

 

Ако се нуждаете от ремонт, диагностика или заверка и узаконяване на вашият аналогов или дигитален тахограф ние ще направим това качествено,надеждно и професионално в нашият лицензиран сервиз издавайки необходимите документи и сертификати.

 

Имате нужда и търсите подходящата персонална навигационна система? - При нас може да получите съвет и да изберете подходящата за вашите цели и нужди навигация измежду множеството модели с марка GARMIN, предназначени за леки и товарни автомобили.

 

Желаете да оптимизирате и намалите разходите свързани с вашата автомобилна флота,както и да подобрите качеството на предлаганите от вас услуги? - Фирма Тахосет е партньор на FROTCOM- водеща компания в областта на GPS проследяването  на автомобили и флийт мениджмънт. Ние ще ви дадем професионален съвет и ще ви  предложим най-доброто оборудване отговарящо на типа на вашият бизнес.

 

 

Монтаж, ремонт и калибрация на аналогови, дигитални и smart  тахографи

Some Alt Text

Доставка и поддръжка на навигационни GPS системи и системи за проследяване на автомобили

Нашето порфолио включва монтаж, ремонт и диагностика на различни бордови устройства като дигитални и аналогови тахографи,парктроник системи, камери за обратно виждане, темпомати и cruise control системи, видео регистратори, CB радиостанции, алармени системи,подготовка за Toll Collect система, таймери за дигитален тахограф и др.

Some Alt Text

Поддръжка, диагностика, монтаж и ремонт на бордови устройства

Дейност